4. ročník hlásí PLNO!!

27.04.2018 07:55

Dne 26.4.2018 jsme obdrželi další přihlášky od dalších týmů a tak můžeme z hrdostí říci, že se máte opět na co těšit. Rozhovory se všemi vedoucími týmů, jsou postupně zveřejněny na našich Facebookových stránkách. Zde si pojďme jen vyjmenovat kdo je zatím na letošní "Modrý" ročník přihlášen.

 

   Prvním týmem, který okusil funkčnost přihlašovacího systému byl samosebou pořádající tým HBC TAURUS PLZEŇ

 

   Dne 12.1.2018 jsme evidovali přihlášku od vítěze prvního ročníku a tím nemůže být přece nikdo jiný, než tým pod vedením Martina Davídka ml. tým SNUS STARS. V tentýž den jsme evidovali ještě další dvě přihlášky a to od týmu, který do Plzně přijedou z té největší doposud evidované vzálenosti. Tým mladých odchovanců HBC DUCK KOŠICE. O pár minut později bylo jasné, že bude o zábavu postaráno. Hurá přijede medvědí tlapa HBC MEDVĚDI. Na tento tým se velice těšíme, protože snad nevynechal žádný turnaj, který pořádá Lukáš Soukup. 

 

   Netrvalo dlouho a byl znám další tým. pouhé tři dny na sebe nechal čekat Jan Kafka, který do přihlášky napsal "Těšíme se". My se na tým TJ BLATNÁ DATELS tešíme taky Honzo.

   Dlouho na sebe nenechal čekat ani tým ze severočeského kraje a tím je WILD BEAST LIBEREC, což je v podstatě tým, který se loni prezentoval pod názvem Warrioirs Liberec.

   O pár dní nás potěšil další vzkaz a to když nám extraligový hráč z Plzně poslal "rád bych nás po loňské skvělé zkušenosti přihlásil na další ročník. Díky, Gřoňa #9" a bylo jasné, že přijedou hráči v růžovém dresscodu s nápisem DEMI 92 na zádech i prsou.

   První únorová přihláška přišla ze Slovenska. Jmenovitě se jedná o HK PRETORIANS TRNAVA, takže se možná dočkáme i komentářů u vybraných zápasů a rozebrání situacích na magické kostce.

   Kvalitní turnaj jistě zajišťuje i další přihláška, kterou poslal Petr Kráčina a to když přihlásil tým, který vyhrál druhý ročník našeho turnaje. Tím nemůže být přece nikdo jiný než MARLINS ARMY.

   Další lavinu přihlášek jsme evidovali během konce aprílového měsice. Jedná se o tým SK HORNÍ BŘÍZA pod vedením Marka Šišky. Dalším kdo si sednul k internetu a vyplnil přihlášku byl Daniel Kovářík ml., když přihlásil bývalý tým Snack on the beach pod novým názvem SNACK HAMMERS. Posledním týmem, který zatím evidujeme, je tým z malebného městečka na Slovensku. ANO!! Je jím ŠK 3M MODRÝ KAMEŇ

   První květnová přihláška přichází od týmu, který jsme slíbili v loňském videu s Jakubem Kovářem a je jím HC ŠD PÍSEK. Nechme se překvapit jestli i hokejová hvězda z KHL dorazí...

  Tým pod vedením Marka Raka nebude chybět ani letos!! Finalista z prvního ročníku, který nechyběl doposud na žádném z dalších ročníků, se přihlásil -> HCB FIREBALL 99 PLZEŇ

   Předposledním týmem se přihlásil tým ze středních čech pod vedením Ondry Beneše. Tým SK KELTI 2008 jsme mohli vidět už na 2. ročníku a tak můžeme jistě prorokovat, že tento prvoligový tým vnese do turnaje jistě peprné koření.

  Posledním přihlášeným týmem je další nováček. Co budeme moc očekávat od týmu, který by se podle názvu dal skoro vyložit jako dámský? Nechme se překvapit s čím vyrukují BOHEMIA BENDERS ĎÁBLICE

 

Přihlášené týmy:

1. HBC Taurus Plzeň

2. SNUS STARS

3. HBC Duck Košice

4. HBC Medvědi

5. TJ Blatná Datels

6. Wild Beast Liberec

7. DEMI 92

8. HK Pretorians Trnava

9. MARLINS ARMY

10. SK Horní Bříza

11. Snack Hammers

12. ŠK 3M Modrý Kameň

13. HC ŠD Písek

14. HCB Fireball 99 Plzeň

15. SK Kelti 2008

16. Bohemia Benders Ďáblice